Lördag 16/6

Veckan hittills har varit bra, har jobbat en stor del av den med det resulterar bara i cashflow. Annat som har hänt att jag har varit mycket, då menar jag mycket, med Pauline, blivit fotbollsintresserad, smsat med personer utanför stan och gått på ett bankmöte.

Jag igår när jag och Polly golfade lite


Sommarlov

Så i fredags fick vi sommarlov så det är skönt. Har dock typ jobbat varje dag förutom igår. Igår så var jag ute och sprang, städade och umgicks lite med moa, övningskörde och sedan blev det fotbollssittning hos Pareigis med Linus och Linas kille Oscar. Det var mysigt fast lite långtråkigt. Iallafall tippade vi på hur det skulle gå i matchen, och tippade jag inte på att Ukraina skulle vinna med 2-1 eller? Jag är bäst helt enkelt. Nu ska jag alldeles strax ta bussen mot jobbet.
image description

2 juni 2012

Hejhej!
Idag skulle jag jobbat i kiosken men eftersom att det regnar så ringde Alexandra och sa att jag inte skulle göra det. Lite synd med tanke på att jag skulle tjänat 880 idag, men så sjukt skönt att bara vara hemma.
I torsdags efter jobbet gick jag hem till Pauline där tjejerna - Elle åt middag och hade supermysigt. Mycket skratt så det var härligt!
Igår så var jag hemma på dagen, kollade på film och spelade gitarr. Sen så runt halv åtta gick jag hem till Schennings för att gå på Axels studentmottagning. Det var väldigt kul och jag spenderade kvällen med Helena, Axel och Gustaf. Trevlig värre. Gick hem runt 11 då jag trodde att jag skulle jobba idag, men då hade jag vart där ett tag så det var lungt. Men hos Axel var det iallafall supergod mat och väldigt trevligt.
Nu ska jag chilla lite, kanske läsa lite och sedan ta till och plugga lite körkortsteori. Hörs senare!

 


RSS 2.0