....

Fick lite skäll av Mathias idag att jag inte hade bloggat på ett tag så... Idag efter skolan så stannade jag kvar med karro och pluggade spanska + RK + musik och sedan 16.30 tränade jag barnen med Elle och Moa. Jag fick en teckning av ett av mina barn. Så gulligt! Nu ska jag finslipa lite på min fekke uppsats innan jag skickar in den och sedan åka och handla med mamma på Coop (jag hatar coop bara så att ni vet!)

image description
Bild på Elle för ett tag sedan

Matte

Sitter just nu och pluggar matte C förfullt! Idag har vart en trevlig dag med ca 5 h jobb och sedan släktmys då mamma fyller år. Fick även tillbaks mina älskade böcker som jag lånat ut till mina kusiner, som de trodde de fått! När matten är klar ska jag plugga lite annat och sedan städa mitt rum! En vanlig söndag helt enkelt!


Catch me

But you're so hypnotizing
You've got me laughing while I sing
You've got me smiling in my sleep
And I can see this unraveling
Your love is where im falling

Tumblr_li6zzvxbws1qepqlyo1_500_large

Whoaäwödv

Heejjjjheeejjj bloggen!!! Pauline här, läget? Just nu är jag extremt uttråkad. Jag ska träna halv sju med Mathilda. Kände mig lite kluven så det slutade med att jag väntade i skolan. Gjorde matteläxan tills imorgon och nu tränar Elle och Vickan småbarn, gulligt! Idag har varit en helt okej dag faktiskt, hände dn vääääldigt kul sak på idrotten bland annat. Herregud.

Har varit väldigt tankspridd hela dagen, men det är en annan sak. Fick ta vägen genom gymmet för att komma in i salen eftersom Moa hade kortet och hon kom inte.. Det var helt okej, aldrig fel med lite snygga killar liksom! ;) lol

Bild som egentligen inte är menad för att komma ut, men jag är hög just nu så vafan:


Shock

Hejsan!

Sitter just nu i köket, lyssnar på Coldplays nya album, äter algrehns bilar, pluggar Matte med min privat lärare Jossi och hoppas på att det blir Thaimat till middag! Både jag och Jossa är väldigt sugna på Thaimat.

Inatt kom mina föräldrar hem och med sig till lilla mig hade de Calvin Kleins nya perfum Shock. Så gott luktar den! Nu ska jag lyssna på Jossa och hoppas jag förstår.


Oh happy day

Idag har vart en väldigt bra dag! Jag fick reda på att jag får MVG som slutbetyg i naturkunskap, fika med elle och Polly + busigheter med dom, en rolig bus resa hem, god middag och sen jobb framför pretty little liars och suburgatory, en perfekt dag helt enkelt!

Lite klasskompisar idag på svenskan!


Vernissage

Sitter just nu och kollar på ett gammalt CSI avsnitt. Mys! Idag har jag vart hos optikern, i skolan, fikat med härliga vänner och vikt vernissage (ett vin, som min moster säljer) miniatyrer i 4 h. En väldigt bra helt enkelt!


.

Helloo, just nu sitter jag med Pauline och hennes föräldrar och kollar på mission impossible 3. Jag kan sammanfatta lite vad jag gjort de tre sista dagarna

Onsdag: tog bussen kl 3, åt middag ensam i Rättvik, kom fram hit kl 11. Då träffade jag även paulines bästa familjekompisar. Fabian, paulines lillebror, hade lurat dom att jag var supertjock, så de var ganska chockade när jag kom upp för trappan.

Torsdag: familjen olbing åkte hem på morgonen, vi andra åkte skidor. Runt 2(?) åkte jag och Pauline hem och sen så gick vi och badade, mys. Sen åt vi middag på en mexikansk restaurang, väldigt gott

Fredag: jag och paulie tog sovmorgon och kom ut i backen ca 10:30. Dock var inte underlaget superbra idag så vi åkte inte så mycket. Men trots det fanns det underhållande saker i backen! Särskilt en gröngul filur och liftpersonal. Sen vi åkte hem vid ett har vi läst och fikat och bara chillat!

Imorgon ska vi åka skidor fram tills lunch och sedan åka hem mot Danderyd. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Pok

Vi igår på restaurangen


stöten

Igår med Elle var jättemysigt, sen när jag kom hem så åkte vi och hämtade min kisse hos farmor och farfar och jossi på tc. Idag åker jag till Stöten och pauline, så just nu håller jag på att förbereda mig mentalt på att åka en till 8 timmars bussresa, lite segt men värt det! 

pouss


snyugga!!!


3 januari

Hej vänner!

Just nu står jag och väntar på bussen som ska ta mig till Täby c där jag ska träffa elle och äta lunch! Sen ska jag fixa lite småärenden inför imorgon också!

Jag och elle dagen innan matte b nationella! Fina som få!


RSS 2.0