I may not be the kindest of persons, but at least I'm intelligent

240918333_k683s7vi_c_large
hm, jag skulle nog behöva en sån där bok


pussar en död fågel

När jag kom hem pussade jag en död fågel, nästan. Jag pussade min katt på munnen och efter säger mi madre att kissemissen min just åt en fågel. Mys! Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok, har inte bestämt om det blir looking for Alaska eller The bookthief ännu. Senare ikväll kommer pareigis hit på middag.

Imorgon ska jag och några kompisar från klassen gå och kolla på de tre muskutörerna på bio! Den verkar riktigt bra så det kan nog bli kul! Innan det blir det födelsedagsmiddag för farmor och pappa hemma hos farmor och farfar.


bästis

Hej! hinner egetligen inte skriva, men ska bara gratta min bästaste bästis som fyller 17 år idag!! Så grattis på dig Moa, ses ikväll! Ringde och grattade moa den tid som jag alltid ringer till moa om jag vill henne någonting på morgonen 7:15. Praktiskt och bra  :)


Handelsbanken

Hej mina (mellan 2-4) trofasta läsare! Jag fattar inte hur ni orkar kolla in varje dag, trots att jag aldrig skriver. Pauline klagade lite på mig idag så jag tänkte att jag kunde skriva lite. Idag har jag vart lite med pauline och övningskört lite i djursholm. Just nu sitter jag och skriver på min labbrapport till Naturkunskapen som ska vara inne i morgon.

En sak som jag älskar är att få post (räkningar räknas inte) och idag fick jag ett brev som jag längtat efter! Mitt BankID, som gör att jag nu kan köpa saker över internet :D därav rubriken, min bank är nämligen handelsbanken! Nu ska jag fortsätta med min labb och sen plugga shakespeare och sen så kl 21.00 är det världens bästa program. CSI Miami :D wehåå.

Hoppas ni uppskattade min uppdatering. Pussar

Tumblr_lro15kg3gw1r3snlwo1_400_large
något värt att tänka på! Paulie tycker nog att jag borde tänka på detta minst 3 gånger om dagen, riight?

Snygga killar i Pretty Little LiarsTumblr_lnixihgq4f1qlfu9mo1_500_large

Tumblr_l5y1dkvf0s1qzjiygo1_500_large

Bd1_large

3452042_tml_large

Tumblr_lmu32sm6qm1qkypgjo1_500_large

så snygga!

Till Pauline

Eftersom att pauline tycker jag är dålig på att blogga så här kommer ett inlägg till dig! Idag har jag efter en skön lång sovmorgon till 12.30 varit i skoan fram till 15.30 sen åkte jag hem och bakade hallon och -blåbärspaj. Förövrigt så sitter jag och skypar med Pauline just nu :P haha. Senare ska jag väl kolla på Idol eller Såld på hus och skriva lite mer på mitt referat.

Hmm, undra vad min knäppa granne gör. Hon står på ängen bakom mitt hus och typ kollar på marken. Oj, nu plockar hon upp nånting! Typ kottar tror jag. Random... Nu gick hon.(Ifall ni undrar hur jag ser detta så kolla på bilden! Den röda ringen är där hon stog!)


Förvånad!

Måste säga att jag är väldigt förvånad att det är 3 stycken som kollar varje dag om jag har skrivit något eller inte! Just nu sitter jag och försöker skriva på mitt svenska referat, men det är så sjukt svårt + att eftersom det är så tidigt på terminen, har jag inte hunnit "plugga upp" min koncentrationsförmåga ännu. Vilket gör att jag efter ca 1½ h har skrivit 2 meningar på mitt dokument...

Ha en trevlig helg allesammans!

RSS 2.0