Dålig uppdatering!

Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera på sistone, men jag skyller på att våran router gick sönder och att jag har varit på landet. Men nu är jag hemma!! Imorgon kväll så åker jag till Berlin med la familia, och sen kommer vi hem på onsdag igen :)

Under tiden jag inte har bloggat så har jag för det mesta vart på landet, träffat kompisar och övningskört ganska mycket. Inget speciellt. Eller jo, igår så åkte jag, jossa och pappa till Åland över dagen. haha. Men det var ganska kul :P


Percy jacksson

Hey! Dålig uppdatering på sistone, men jag har vart på landet och sen när jag kom hem så har inte i internet fungerat -.- iallafall så är jag hemma hos Moa just nu och vi har precis kollat på filmen Percy Jacksson. Å, Logan Lerman som spelar Percy är sååå snygg!! Aja, just nu kollar vi på jersy shore, roligt program det där. Aja nu ska jag vara social. Pussar

wishes


Tisdag

Hej!

igår så kom jag hem från att ha vart på moas land över helgen. På dagen så chillade vi bara och kollade på Skins. Sen vid 5 typ så åkte vi in till grönan för att äta middag med en massa människor och sen kolla på när Moas pappa skulle spela där. Fast jag, moa, moas lillasyrra och hennes kompis åkte då. Sen så drog jag och moa hem till danne som hade en liten "gettogether". Var dock inte där så länge.

Idag har jag vart hos optikern, och för första gången fick jag en person som jag tycke om. Anette hette hon :D. Sen så typ vid 3 ska jag och min syrra åka in till stan för att fika med mormor och mamma.

pussaer


jag och Totte igår. Snygga!!

RSS 2.0