Ipad

Tjeeeeena, sitter hemma hos Moa och myser. Vi hade ju träning med våra små pluttar, men då var dörren låst. Så vi fick vänta i 45 min innan det kom någon som hade nyckel. Det var 4 st nissar där... Aja efter det cyklade jag och Moa hem och lagade tomatsoppa med makaroner. Nu sitter vi i hennes vardagsrum med varsin dator. Majsan med sin och jag med Pareigisarnas Ipad. Jag tar så tillbaks att man inte vill ha en ipad och att det bara är jobbigt utan tagentbord. Den är ju feeta najs! Måste bara säga att jag är lite avundsjuk på Paul just nu som är i london nu. Jag vill också åka bort på lovet, men jag ska bara vara hemma... Okej, jag skulle kilstra in en bild på london, men jag fattar inte hur man gör, för det blir bara en länk så ni får den istället :p http://www.ulfaipel.com/wp-content/uploads/2010/06/london_big_ben_phone_box1.jpg Pusspuss

rätt moa :)

jag tror du har tagit den bilden på statsvandringen :)
puss


fast jag fixade den lite på photofunia :)

Plutt träning

hejsan ;) igår var jag ju på middag hemma hon Linus och Linn. Kevin var där också, men det var ganska kul. Lite segt i början bara, särskilt när vi badade juquzzi, och ingen typ sa något, men det blev bättre! Idag så ska jag snart ta bussen till Dagy för att träna mina små gympabarn. Sen efter det så ska jag och Moa fortsätta att jobba på hennes pappas företag Obligo. Så jag måste fortsätta att fixa mig nu, så jag hinner med bussen som går 11:28. Sen så kanske jag fortsätter att träffa Moa :)

pussar

jag, johanne, jossa och Moa :) sööööta

Lördag

Idag är det lördag och jag har inte gjort så mycket. Gick upp vid 11, kollade på en film på TV. Gick och la mig i sängen och kollade på Sällskapsresan - Alperna, med min syrra, sen kollade jag på två avsnitt av Lost. Och nu sitter jag här och skriver. kl 17:40 ska jag och min familj ta 611 och möta upp Pareigis och Wahlsted hemma hos Wahlsteds. Vi ska ju allesammans åka till Dubai den 26:e december så idag ska vi planara vad vi ska göra när vi är där. Ganska långt kvar (57 dagar för att vara exakt) men men :). Vi kanske ska bada badtunna när vi är där också. Mina händer skakar väldigt mycket utav någon anledning så jag ska sluta nu :) men ni ska få en bilder på mig och Moa :)


7:an


typ 5/4:an


3:an


2/3:an


8:an


i sommras


Moa och Victoria genom tiderna :) löööve <3


omformatera

hejsan, efter spanskan idag då åkte jag, jenny, pauline och Karro till mörby och åt på taccobar. Sen så gick vi till mörbyskolan för att fråga niorna om dom ville svara på en enkät vi hade gjort. Dom flesta ville det :) Just nu sitter jag och sparar ner allt på min dator till en externhårddisk, eftersom att jag ska omformatera min dator. Mitt ljud är lite knasigt. Men om det inte funkar trots att jag har omformaterat datorn så måste jag typ lämna in min lilla älskling på lagning, hur ska jag klara mig liksom? Ingen dator kan jämföras med min, iallafall inte i detta hus. (Eller jo, jossas, den är en lika dan. Men den kommer jag ju inte att få använda). Så om jag behöver lämna in den, så måste jag typ använda den lilla bärbara datorn och den är lite långsam! :(

Min favorit <3

skjuts

hejsan! Idag får jag skjuts till skolan av min pappa :D så då hinner jag skriva ett inlägg. Idag så ska jag Karro, Paul och Jenny typ till mörbyskolan för att göra ett repotage. Får se hur det går :P Sen måste jag snabbt för dom från HP (daatormärket) ska omformatera min dator :)


jag och Jenny i Valencia :) (i 9:an på vårt utbyte)

Skype

sitter och skypar med min syrra (hon sitter i rummet brevid) och så här snygg kan hon vara ibland


Coop Extra

hejhej, för en stund sen var jag med min familj på den nyöppnade Coop Extra vid Enebyängar. Jag åkte mest dit för att tvinga mina föräldrar köpa glass åt mig på Ben&Jerry glassbaren som finns där :) phish food tog jag. mycket gott. Såg även Christoffer i min klass där som var och packade varor med sitt basketlag. Har precis läst lite om reformationen. Så ska nog plugga lite spanskaglosor och sen läsa igenom det igen innan jag går ner och kollar på TV. Ivkäll är det ända bra pogrammet som går Humen Target :) kl 22.00 på 5:an. Just det, tack Jenny :P


jag och Frida i 9:an

oj oj oj :P

8 läsare igår!
haha

bild ifrån i sommras


haha Matilida :P

haha tack Matilda, (jag antar att det är Wolf :)?) min tredje läsare :P haha. Eller Karro och Jenny kanske också läser min blogg :P

Idag så skulle vi ju springa runt ekebysjön (2 km) och jag sprang typ 1,5 minut fortare än förra gången :)! Efter skolan idag så åkte jag och Pauline till Coop och kollade runt lite där inne och kollade lite i dom andra butikerna. Nu ska jag snart börja plugga spanska och om reformationen. Ska skriva en text imorgon om vad jag gillar att göra på min fritid, min familj och vem som gör vad i huset, och ha en diskussion om reformationen.

så det ska jag göra nu och frammåt ikväll. Eller förmodligen inte, men man kan ju alltid försöka :P haha jag skriver säkert lite senare :)jag just nu :) lite konstigt ljus men men :)


springa

hej hej, snart ska jag gå till bussen. Första lektionen är gympa och vi ska springa 2 km med pulsklockor. Vi gjorde det förra veckan också. Men då hade vi inte ätit frukost innan, och det ska vi ha gjort idag :)

/victoria

till Moa och Pauline

taack moa :D äh Paula här kommer min önskelista :) 

ÖNSKELISTA VICTORIA 2010

1.       Innegympa skor 

2.       Sheepherds (toffler) 

3.       True Blood säsong 1 & 2

4.       Djupare, Hungerspelen, the secret – Hemligheter för tonåringar, Den hemliga trädgården, En lat jävels guide till MVG i alla ämnen.

5.       Namnhalsband i silver (Ur&Penn?)


haha ganska mycket böcker, men jag gillar att läsa :)

pusss


ny blogg

hejhej mina två läsare, Moa och Pauline :)!

Så nu har jag en ny blogg, efter att ha haft en bloggpaus på typ 1½ år, men nu ska jag börja igen då :)
Först så ska jag bara tacka Paula (aka Pauline) för den fina bloggen :)

Just nu sitter jag och sätter ihop en julspellista på spotify :P och ja jag gör alltid allt i god tid när det gäller julen. Jag kan informera er att min önskelista var klar för ca 3 veckor sedan ;)

Idag så har jag vart i skolan, den roligaste lektionen var information och layout. Efter skolan så åkte jag och Paul till skomässsan, men vi hittade inget snyggt. Just no borde jag sitta och plugga, men jag orkar inte. Reformationen är inte så kul. 

aja tjaaaabbaaa :D
  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0