Schweden

Känner att för tillfället älskar jag Sverige så himla mycket. Hela dagen har jag suttit ute i bikini och solat på baksidan och lyssnat på härlig musik. Det kan bara beskrivas med ett enda ord, najs!
Igår så jobbade jag i 11 timmar (cashflow), jagade en buss med bil, träffade mina älsklingar Moa och Frida och kollade på Eurovision. Kul att Loreen vann, ska lätt gå på finalen nästa år! Jag och moa har redan bestämt en dejt om det.
Vid half 5 kommer Farmor och Farfar hit för en morsdag middag. Dålig dotter som jag är har jag inte köpt någon present till mor min. Får kanske ta och cyckla iväg och köpa en orkideé eller något. Min mamma är lite svag för orkideér så det är nog en ganska smart ide.
Aja, nu ska jag skriva klart min sammanfattning av tyskan inför kursprovet imorgon och hoppas på det bästa. Vi hörs!
gammal och ful bild men söt på Frida iallafall

Gillinge

Hejhej! Idag har vart en bra dag!
Först så hade jag mitt uppspel på musiken, sen åkte jag hem till Elle där vi pluggade matte och töntade oss. Sen åkte vi till Gillinge. Jag var så himla nervös, men det var faktiskt superkul! Träffade lite folk som jag känner också så det var kul! Nu ska jag gå och plugga. Ses ses.
image description
du gör mig glad!

Its a lovely day

Hej kompisar.
Idag har vart den bästa dagen på länge. Nästan bättre än min födelsedag faktiskt, och det säger mycket. Dagen började med att jag åkte och handlade med mamma på Coop (måste bara säga att jag avskyr Coop, det är för stort så det är omöjligt att hitta och personalen kan typ inget) till min brunch imorgon.
Sen så övningskörde jag hem. Sen bakade jag en vitchoklad och hallonmouse tårta. Den blev väldigt lyckad. Efter en lunch övningskörde jag mig till golfklubben där jag jobbade från 1-8 typ. Var ganska mycket folk men runt 6 slutade de komma, då kom pauline och gjorde mig lycklig. Måste säga att vi hade en så nära två perfekta timmar tilsammans som man kan ha. Jag blir verkligen lycklig av henne! Lycklig blev jag också när jag fick min lön. 12 timmars arbete ger mycket pengar. moahahaha. Tog roslagsbanan hem och gick i det härliga vädret. Jag är så grymt lycklig just nu att det inte är sant.
Nu ska jag småfixa lite saker och sen spela lite gitarr! pussar och kramar!

Gallerian

Sitter i gallerian och väntar på att pappa ska komma hit så att vi ska köpa min MacBook, najs! Sen ska min familj gå och äta på restaurang! Najs det med! Idag har vart en riktigt bra dag, väldigt positiv!


.

Asså, jag måste säga att appen SUGER. Den funkar aldrig! I helgen har jag iallafall gjort en del saker! I fredags var jag på Emmas 18 års fest, väldigt lyckat! Igår så jobbade jag på morgonen och åt middag på restaurang med farmor och farfar, min farbror, min kusin, min kusins mamma, min farmors syster + hennes gubb(?)vän och min familj. Vi firade F&F:s 50 åriga bröllopsdag. Om jag ska vara ärlig så var det ganska tråkigt och min kusin ( 5 år) ganska så jobbig.
Idag har jag jobbat på morgonen, efter lite missförstånd så löste allt sig och kl 15:00 kom släkten hit på släktkalas för mig och Jossi. Det var lite halvsegt det med, men jag fick bra presenter så det var kul! Nu ska jag gå och plugga lite matte och annat kul! Hej svejs!

well thank you

Hm, idag har vart en konstig dag. Fylld med många käslor kan man sammanfatta den. Hur som helst, grattis till min fina klasskompis Emma som både fyller 18 idag och tog sitt körkort! aja, tack till Elle och Polly för att ni hjälpte/stod ut med mig idag. Ni är bäst!
gooosiga emzor!

RSS 2.0