.

Idag är tvärtemot igår. Idag suger och har inte innehållit något bra förutom gympalektionen med Alice. Nu väntar en svenska redovisning så det dåliga fortsätter.


Matteeeee

Hejsan kompisar! Idag har vart en grym dag fylld av många känslor, nervositet, förväntan, lycklig m.m liknande känslor! Även vart glad för flera kompisar, idag har vart en lyckans dag helt enkelt! Dock har lyckan gått ner lite nu på kvällen då jag pluggar matte, men men. Ska snart gå och lägga mig men ska se om jag lyckas med ett mattetal till!

Bilder på de människor som gör min dag i skolan


RK

Kollade på min statesik och jag måste säga att jag är förvånad över att så pass många kikar in på min blogg trots att jag suger på att uppdatera!
En kort resumé över mitt påsklov kan jag göra!
över påskhelgen var jag på mitt land med min familj + jossas pojkvän. På påskdagen kom Farmor och Farfar, vilket var väldigt trevligt. Körde våra Schweiziska påsktraditioner och firade påsken som vanligt.
I måndags träffade jag Elle och mös/myste med henne på kvällen. I Tisdags träffade jag Pauline och det var också kul! I onsdags degade jag hemma. Igår så var jag på te-fika hemma hos Mathilda på dagen, väldigt trevligt! På kvällen mötte jag upp lite tjejer från klassen och åt middag på TGIF. Väldigt trevlig det med!
Idag så har jag bara och ska bara chilla här hemma. Just nu sitter och sammanfattar inför RK provet vi har på fredag. Borde plugga matte, men om jag måste välja det roligaste ämnet att plugga så vinner rättskunskap över matte!
Måste säga att detta är ett otrolig tråkigt inlägg, för att göra det lite roligare kan jag tipsa om en väldigt bra film. Project X. Super film!
Tumblr_m0w5s7mg3b1r2nkbso2_500_large
0000401682_large
2012_project_x_006_large

.


Måndag.

Idag har vart en riktigt dålig dag med några inslag av bra. Ett av dem var att jag och Polly åkte till mörby efter skolan och hade lite bästis tid! Väldigt mysigt!

När jag kom hem så gick jag ut och sprang och sprang väldigt snabbt faktiskt! Vid nio kommer Moa hit för lite måndagsmys så fram tills dess ska jag träna på min redovisning jag har imorgon och kolla på familjen Annorlunda!


RSS 2.0