Dag 21 – Min favoritplats

Jag har inte en favoritplats utan flera tror jag. Ett av dom är mitt land på sommaren om man har vänner där. Då kan det faktiskt vara riktigt underbart, eller när vi åker ut med båten till en riktigt fin ö och träffar Moas familj och badar tillsammans. Det är vid sånna tillfällen jag verkligen älskar mitt land.

En annan favoritplats jag har är en stad i spanien som heter Javéa och ligger längst ut på spetsen vid alicante om man kollar på en karta. Jag har inte vart där på 5 år tror jag, men innan dess var jag där i minst 2 veckor varje sommar i 6 år. Min pappas gudmor hade nämligen ett hus där förut. Jag älskar verkligen den staden, så himla mysig och vacker!

Idag:

Om 8 minuter ska jag vara hemma hos Matilda W på julfika. Jag måste sminka klart mig, borsta tänderna + fixa lite andra saker, gå eller ta bussen dit (bussen låter mer lockande). Jag kommer knappast hinna på nu 7 minuter. Jag får helt enkelt komma lite sent, men som sagt, fint folk kommer alltid sent! Sen ska jag bara vara hemma resten av dagen och städa mitt rum kanske. kläder överallt, riktigt äckligt!


Landet


Javéa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0